Kerst in Antwerpen 2016foto's links colofon 

Kerst in Antwerpen

agenda Kerst 2015
24 december - Kerstavond
25 december - 1e Kerstdag
26 december - 2e Kerstdag

bioscopen
ijspiste
kerstmarkt
musea
oud & nieuw
overnachten
speciale kerstactiviteiten
uit eten tijdens Kerst
vervoer naar Antwerpen
winkelen

Ben je op zoek naar de meest interessante bezienswaardigheden van Antwerpen?
Deze vind je in de top 10 bezienswaardigheden van Antwerpen

 

Colofon - Kerst in Antwerpen.nl

De site Kerst in Antwerpen is gemaakt door reisjournalist Patrick, die elk jaar Antwerpen minimaal één keer bezoekt vlak voor of tijdens de Kerstdagen. De informatie is dan ook hoofdzakelijk uit eigen ervaring geschreven.

Juistheid van feiten en data

Omdat het programma voor Kerst door externe partijen samengesteld wordt kan het voorkomen dat er onjuistheden ontstaan in de informatie die geplaatst wordt met betrekking tot data, tijden of samenstelling van een programma. Ik verzoek de bezoekers van deze website daarom dan ook om eventuele tijden en data altijd op de website van organisatoren, gemeente, winkels of musea te controleren voordat men afreist naar Antwerpen.
Elke vorm van aansprakelijkheid van enige vorm van schade die door derden geleden kan worden door onjuiste of onvolledige informatie op deze site wijs ik met klem af. De site heeft een informatief en vrijblijvend karakter.

Auteursrecht / copyright

Al het materiaal op de website www.kerstinantwerpen.nl is eigendom van Silver Media. Zonder nadrukkelijke toestemming van ons is het niet toegestaan om (delen van) teksten en/of foto's te gebruiken binnen andere websites, digitale brochures of drukwerk.

Adverteren

Het is mogelijk om op www.kerstinantwerpen.nl te adverteren. Mailt u naar dimi3.nl at gmail.com voor de tarieven en voorwaarden.

Contact

U kunt ons bereiken via e-mail. Het adres is info (at) silvermedia.nl